Barion Pixel TASZ | Támogatás szerződési feltételek

Támogatás szerződési feltételek

NYILATKOZAT

Jelen adatkezelési nyilatkozat elfogadásával, a Felhasználó elfogadja, hogy a Társaság a Szabadságjogokért Közhasznú Egyesület (1136 Budapest, Tátra utca 15/b.) saját felhasználói adatbázisában tárolja, és a támogatási felület választásától függően átadja az

 • A Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Irinyi József utca 4-20. 2. emelet),

vagy

 • PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.

mint adatkezelő részére az alábbi személyes adatai közül azokat, amelyeket a Felhasználó magáról megad: vezetéknév, keresztnév, irányítószám, település, cím, telefonszám, e-mail cím. Nem kötelező megadni a következő adatokat: irányítószám, település, cím, telefonszám.

Az adatkezelés és adattovábbítás célja: a Felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók (hírlevél feliratkozás, adomány fizetése bankkártyával, vagy átutalással) visszaigazolása és a Felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring (az elektronikus úton kezdeményezett banki tranzakciók kontrollját támogató, csalás felderítő rendszer).

Az adatokat sem a TASZ, sem a Barion, sem a PayPal (Europe) harmadik félnek nem adja át. Az adott bank, vagy fizetési felület általános szerződési feltételeit annak nevére kattintva érheti el. A bankkártyához tartozó bankszámla kivonatokon a Barion esetében a Barion Payment Zrt. fog szerepelni, és nem a Társaság a Szabadságjogokért.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott elérhetőségi adatait a Társaság a Szabadságjogokért támogatói kapcsolattartás céljára tárolja és felhasználja. A Felhasználó bármikor kérheti adatai törlését, helyesbítését, megtilthatja azok további felhasználását, illetve tájékoztatást kérhet adatai kezelésének részleteiről a tasz@tasz.hu email címen.

A Társaság a Szabadságjogokért az Ön személyes adatát kizárólag a jelen adatvédelmi nyilatkozat és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően dolgozza fel. Amennyiben azonban Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban mégis panaszt szeretne tenni, vagy más módon elégedetlen azzal ahogyan az adatait kezeljük, jogában áll a felügyeleti hatóságnál panaszt tenni.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu)

Bírósági út: az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat megtalálja ezen a linken.

MI TÖRTÉNIK A MEGADOTT ADATAIVAL?

Az alábbiakban elolvashatja, hogy a TASZ támogatása esetén a szervezet a partner fizető szolgáltatókkal hogyan biztosítja a támogatók adatainak és pénzének biztonságát.

MIRE FIGYELJEN?

 • Olvassa el TASZ Adományozói oldal ismertetőjét, az adományozás feltételeit!
 • Tanulmányozza át a TASZ Adományozói oldal biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván az adományozásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A BIZTONSÁGRÓL

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Mindhárom bank/fizető felület rendelkezik egy titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. A bank kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kezeli az SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldalon megadott adatokhoz csak a bank fér hozzá, a TASZ részére azokat a bank nem továbbítja. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a TASZ Adományozói oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

ELFOGADOTT KÁRTYÁK

A Barion és a PayPal internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi), és American Express bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

TÁJÉKOZTATÁS EGYSZERI ADOMÁNYOZÁS ESETÉRE

A fizetés (továbbiakban: „Fizetés”) egy, a Barion, vagy, PayPal (Europe) által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló (adományozó) által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártya adatokkal fizetést kezdeményez.

 1. Ön a TASZ Adományozói oldalán írja be a keresztnevét, vezetéknevét, e-mail címét, és az adományozni kívánt összeget, amelyet bankkártyás fizetéssel kíván teljesíteni. A telefonszám, település, cím, irányítószám mezők kitöltése opcionális. Ezeket az adományozókkal való későbbi kapcsolattartás céljára használjuk fel. A rovatok kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy ezeket is kezeljük.
 2. Az általános felhasználási szabályzat elfogadásával és a „Támogatás” gomb megnyomásával, ezt követően Ön átkerül a Barion/PayPal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A fizetési szolgáltatók adatkezeléséről szóló tájékoztatóját itt olvashatja el.
  1. Barion,
  2. PayPal (Europe)
 3. A kártyaadatok megadását követően a „Fizet” gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
 4. A fizetést követően Ön visszatér a TASZ Adományozói oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az adományozás összegével. Az adományozott összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a TASZ adományozói oldalára, úgy a tranzakció sikertelen. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, illetve bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a TASZ oldalára, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

TÁJÉKOZTATÁS RENDSZERES ADOMÁNYOZÁS ESETÉRE

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion Payment Zrt. és a PayPal által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló (adományozó) által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártya adatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártya adatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés beállítását követően a bank rendszere 30 naponta terheli az adományozó (a bank szóhasználatában: Vásárló) bankkártyáját az elsőre megadott összeggel. Ha a terhelés sikertelenül zárul, akkor a következő napon újra próbálja. A Barion rendszerén keresztül beállított előfizetés lemondását az előfizetés egyedi azonosítójával lehet kezdeményezni a fizetéskor kiküldött üzenetben lévő linken, amit minden rendszeres terhelést követően az előfizetéskor beállított e-mail címre küld ki a rendszer. Ezek hiányában a TASZ – Társaság a Szabadságjogokért Közhasznú Egyesület (1136 Budapest, Tátra utca 15/b.) elérhetőségein lehet (e-mail: tamogatas@tasz.hu; telefon: +36 1 209 0046).

Az ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen fizetési felületen (www.tasz.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártya adatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a TASZ által kezdeményezve történjenek.

A Szolgáltató által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Szolgáltató (jelen esetben a szolgáltató: TASZ – Társaság a Szabadságjogokért Közhasznú Egyesület) felel, Szolgáltató fizetési szolgáltatójával szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Figyelem(!): a bankkártya adatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártya adatokhoz sem a TASZ, sem a Barion Payment Zrt. /PayPal (Europe) nem fér hozzá.

Jelen tájékoztatót elolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.