Barion Pixel TASZ | Ünnepek a kórházban kampány – 2017

Ünnepek a kórházban kampány

2017

Egy gyerek kórházba kerülése mindig drámai esemény az egész családnak, és különösen nehéz a helyzet, ha az ünnepekre esik a kórházi tartózkodás. Ünnepek a kórházban akciónkban ezért azoknak a gyerekeknek igyekeztünk segíteni, akik 2017 végét kórházban töltötték.

16x9

December 6. és 31. között olyan csomagokat juttattunk el a beteg gyerekekhez országszerte, amelyekben a kórházi tartózkodáshoz nélkülözhetetlen tárgyak (pl. kézfertőtlenítő, evőeszköz), a betegjogokról szóló játék, és hírességek által felolvasott TASZ mesék kerülnek. Az adományoknak köszönhetően 12 kórházban 1000 csomagot osztottunk szét.

A meséket pedig hírességek (Krug Emília, Jónás Vera, Lincényi Márkó és Árpa Attila) olvasták fel, az erről készült videókat közösségi oldalainkra töltöttük fel, hogy még több családhoz eljuthassanak.

Akciónk ahhoz a 2015-ben életre hívott kampányunkhoz kapcsolódott, amelyet a gyerek- és szülőbarát kórházakért indítottunk. A kampány által sikerült változást elérnünk több kórházi gyerekosztály hozzáállásában, és rengeteg szülőnek nyújtottunk információt, segítséget.

16x9
Nélkületek nem sikerült volna!
Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.