Átláthatóság

Etikus Adománygyűjtő Szervezet


A TASZ tagja az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének (ASZÖT), és elfogadja magára nézve annak Etikai Kódexét.

Egyesületünk legfőbb tanácskozó és döntéshozó szerve a Közgyűlés, ennek éves összehívásáról hivatalos meghívónkat (vagy ennek hiányában a legutóbbi meghívót) ezen a linken találja.

A szervezet gazdálkodását a Felügyelő Bizottság ellenőrzi, tagjairól itt tájékozódhat részletesebben.

Gazdálkodásunk nyilvános és átlátható, az ehhez kapcsolódó dokumentumok és részletes adataink az alábbi oldalakon megtalálhatóak:

2022-ben összesen 78 722 368 forint belföldi támogatás és adomány érkezett hozzánk. A tavalyi évben befolyt magánadományok 32,16 százalékát, azaz összesen 25 313 668 forintot használtunk fel adományszervezési és kommunikációs tevékenység finanszírozására. A felhasznált összeg 53%-át eszközbeszerzésekre (pl. videós eszközök,
merchandise termékek), 45%-át szolgáltatások és megbízások fedezésére, valamint 2%-át utazásokra és rendezvényekre fordítottuk.

Fontos számunkra, hogy adományozóink átlássák és megismerhessék adományuk sorsát, és képet alkothassanak az adományozáshoz kapcsolódó folyamatokról és belső szabályzatainkról. További,ehhez kapcsolódó dokumentumainkat itt találja:

Adományozási Panaszkezelési Szabályzat

letöltés »

Adománygyűjtési Etikai Kódex

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2017

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2018

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2019

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2020

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2021

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2022

letöltés »

Mindemellett adományozóink személyes adatainak védelmét és az anonimitásuk biztosítását is kiemelten kezeljük. Ennek érdekében alakítottuk ki integrált fizető felületünket, és hoztuk létre adatvédelmi tájékoztatóinkat.

Megosztás