Etikus adománygyűjtés

A TASZ tagja az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének (ASZÖT), és elfogadja magára nézve annak Etikai Kódexét.

Egyesületünk legfőbb tanácskozó és döntéshozó szerve a Közgyűlés, ennek éves összehívásáról hivatalos meghívónkat (vagy ennek hiányában a legutóbbi meghívót) ezen a linken találja.

A szervezet gazdálkodását a Felügyelő Bizottság ellenőrzi, tagjairól itt tájékozódhat részletesebben.

Gazdálkodásunk nyilvános és átlátható, az ehhez kapcsolódó dokumentumok és részletes adataink az alábbi oldalakon megtalálhatóak:

2020-ban összesen 50 683 423 forint belföldi támogatás és adomány érkezett hozzánk. A tavalyi évben befolyt magánadományok 1,2 százalékát, azaz összesen 609 395 forintot használtunk fel adományszervezési és kommunikációs tevékenység finanszírozására, egészen pontosan a Szabad Díj költségeinek egy részére.

Fontos számunkra, hogy adományozóink átlássák és megismerhessék adományuk sorsát, és képet alkothassanak az adományozáshoz kapcsolódó folyamatokról és belső szabályzatainkról. További,ehhez kapcsolódó dokumentumainkat itt találja:

Adományozási Panaszkezelési Szabályzat

letöltés »

Adománygyűjtési Etikai Kódex

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2017

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2018

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2019

letöltés »

Nyilvános panaszkezelési beszámoló - 2020

letöltés »

Mindemellett adományozóink személyes adatainak védelmét és az anonimitásuk biztosítását is kiemelten kezeljük. Ennek érdekében alakítottuk ki integrált fizető felületünket, és hoztuk létre adatvédelmi tájékoztatóinkat.

Megosztás