Ön küldene e-mailt Bajnai Gordonnak?

Tényfeltáró kampányweboldalt indított a TASZ AktivPolgar.net néven. Az oldalon olyan témákat dolgozunk fel a jövőben, amelyben szükség van az Önök aktivitására, segítségére. Ehhez olyan eszközöket adunk az Önök kezébe, amelyekkel aktív polgáként vehetnek részt fontos közéleti ügyek alakításában.

Az oldal célja, hogy a közélet iránt nem csupán érdeklődő, hanem annak megtisztulásáért, jobbításáért aktívan tenni akaró emberek számára egy innovatív és hatékony eszközt biztosítson a nyomásgyakorláshoz.

Mi a teendő az első körben?

  • Elkészítettük Sávoly-ügyben a kisfilmünket, nézze meg! (Tényleg rövid, megéri!)
  • Ha úgy érzi, hogy 35 milliárd adóforint elköltése egy titkos tanulmányra alapozva nonszensz, lépjen akcióba. Küldjön e-mailt Bajnai Gordonnak! (Az e-mailt megírtuk, csak kattintania kell az AktívPolgár oldal jobb hasábban lévő linkre, és elküldeni az e-mailt levelezőjéből! A szöveget természetesen módosíthatja. A levelet ne felejtse el aláírni! Ha nincs ideje videót nézni, ide kattintva egyből küldheti a levelet!)
  • Adja tovább az oldalról szóló információkat ismerőseinek! A célunkat csak úgy érhetjük el, ha Ön és az ismerősei is segítenek!

Az oldalon lehetőséget biztosítottunk arra, hogy új témákat dobjon fel, feliratkozhat hírlevelünkre, hozzászólhat a témákhoz, és megoszthatja az oldalt a közösségi médiaoldalakon.

Legyen Ön is Aktív Polgár!

Itt barátkozhat az oldallal a Facebookon is!

Megosztás

Kapcsolódó hírek

Legyen Aktív Polgár – levelezzen a parlament tagjaival!

Kérjük, ha egyetért azzal, hogy az alkotmányozási folyamatnak nyilvánosnak kellene lennie, küldjön levelet a kormánypárti országgyűlési képviselőknek!

KISOKOS: Galaxis útikalauz elégedetlenkedőknek

TÜNTETSZ? ENGEDETLENKEDSZ? ERŐSZAKOSKODNÁL?

Fejezd ki a véleményed bátran, de ne sértsd meg mások jogait!

Legyen öt percre Ön is joghallgató és oldja meg információszabadság esetünket!

Akinek kicsi érzéke is van az információszabadsághoz, az rögtön ki fogja találni, hogy miért fellebbezünk. A helyes megfejtések beküldői között értékes közérdekű adatokat sorsolunk ki. Címünk: tasz@tasz.hu Beküldési határidő: kézbesítéstől számított 15 napon belül.