Barion Pixel TASZ | Ön küldene e-mailt Bajnai Gordonnak?

Ön küldene e-mailt Bajnai Gordonnak?

Tényfeltáró kampányweboldalt indított a TASZ AktivPolgar.net néven. Az oldalon olyan témákat dolgozunk fel a jövőben, amelyben szükség van az Önök aktivitására, segítségére. Ehhez olyan eszközöket adunk az Önök kezébe, amelyekkel aktív polgáként vehetnek részt fontos közéleti ügyek alakításában.

Az oldal célja, hogy a közélet iránt nem csupán érdeklődő, hanem annak megtisztulásáért, jobbításáért aktívan tenni akaró emberek számára egy innovatív és hatékony eszközt biztosítson a nyomásgyakorláshoz.

Mi a teendő az első körben?

  • Elkészítettük Sávoly-ügyben a kisfilmünket, nézze meg! (Tényleg rövid, megéri!)
  • Ha úgy érzi, hogy 35 milliárd adóforint elköltése egy titkos tanulmányra alapozva nonszensz, lépjen akcióba. Küldjön e-mailt Bajnai Gordonnak! (Az e-mailt megírtuk, csak kattintania kell az AktívPolgár oldal jobb hasábban lévő linkre, és elküldeni az e-mailt levelezőjéből! A szöveget természetesen módosíthatja. A levelet ne felejtse el aláírni! Ha nincs ideje videót nézni, ide kattintva egyből küldheti a levelet!)
  • Adja tovább az oldalról szóló információkat ismerőseinek! A célunkat csak úgy érhetjük el, ha Ön és az ismerősei is segítenek!

Az oldalon lehetőséget biztosítottunk arra, hogy új témákat dobjon fel, feliratkozhat hírlevelünkre, hozzászólhat a témákhoz, és megoszthatja az oldalt a közösségi médiaoldalakon.

Legyen Ön is Aktív Polgár!

Itt barátkozhat az oldallal a Facebookon is!

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.