Barion Pixel TASZ | Instagram

Instagram

legújabb cikkeink

A TASZ jelenti blog

Blog »
A Karsai ügyében született strasbourgi döntés csupán annyit jelent, hogy az eutanázia tilalma nem jogellenes

A magyar emberek továbbra sem kérhetnek segítséget az életük befejezésehez, ha azt saját megítélésük szerint nem tudják méltóságukat megőrizve folytatni. Szinte minden országban, ahol az eutanázia legális, a társadalmi igény késztette a döntéshozókat az életvégi döntések kiterjesztésére, ezért fontos, hogy a társadalmi párbeszéd Magyarországon is elkezdődött, az embereket megmozgatta a méltó halál gondolata.

Blog »
"Mindig megéri kimondani azt, amit te igazságnak gondolsz"

Masél évvel ezelőtt hat tanárt rúgtak ki a XVIII. kerületi Karinthy Frigyes Gimnáziumból azért, mert részt vettek a polgári engedetlenségben. Ők nem hagyták annyiban a dolgot és beperelték emiatt a tankerületet. Az ítélethirdetésre várva Horváth Brigitta és Rábai János mesélte el, hogyan élték meg az azóta eltelt időszakot.

Blog »
Könnyen lehet, hogy bűncselekmény történt Egerben a választókerületek meghúzásánál

Választási visszaélés előkészítését leplezte le a Partizán. Egy hangfelvételen a helyi politika befolyásos szereplői tervezgetik azt, hogy hogyan manipulálják majd a választási kerülethatárokat Egerben. Ami a beszélgetésből kiderül, nemcsak a választás tisztaságát sérti, de felveti bűncselekmény gyanúját is.
Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.