1% a TASZ-nak!

A felajánláshoz a következőre van szükséged:

Adószám:18067109-1-41 (Név: Társaság a Szabadságjogokért)

1%-os nyilatkozat letöltése

1%-os nyilatkozat igénylése

Mit csinál a jogsegélyszolgálatunk?

Jogsegélyszolgálatunk 21 éve működik, és nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. 2015-ben 118 ügyben képviseltük ügyfeleinket a bíróságok és egyéb hatóságok előtt, és 2300 ügyben nyújtottunk ingyenes jogsegélyt telefonos és emailes megkeresésekre.

A jogsegélyszolgálatunk működéséről pontos információkat itt találsz.

A TASZ átláthatóan működik. Ha szeretnéd, hogy tájékoztassunk az eredményeinkről, híreinkről, rendezvényeikről és természetesen felajánlásod felhasználásáról, akkor kérünk járulj hozzá ahhoz, hogy a NAV átadja nekünk az adataidat. Köszönjük!

A TASZ nem fogad el támogatást a magyar államtól és magyarországi politikai pártoktól, mert ez biztosítja a függetlenségünket. Gazdálkodásunkról további információkat itt találsz.

Segítség a kitöltéshez:

Ha a NAV nyomtatványkitöltőjét használtad, akkor az EGYSZA lapot töltsd ki a TASZ adószámával: 18067109-1-41, és nyomtasd ki és add postára az adóbevallásoddal együtt, vagy küldd be az ügyfélkapun keresztül.

Ha a munkáltatód készítette el az adóbevallásod: ekkor már könnyű dolgod van! Csak nyomtasd ki a letölthető nyilatkozatot, vágd le a lenti nyilatkozatot, töltsd ki az adataiddal értelemszerűen, majd tedd be egy lezárt borítékba. Fontos!!! A borítékra rá kell írnod a SAJÁT adóazonosító jeledet, és írd alá a „ragasztáson átnyúlóan”. Ha ezzel megvagy, akkor add le ezt a borítékot a MUNKAHELYEDEN legkésőbb május 11-ig. (De a legegyszerűbb, ha leadod ezt is február 1-ig, az aláírt bevallásoddal együtt.)

Figyelj oda! Ha meghatalmaztad a könyvelődet, hogy elkészítse és beküldje a bevallásodat, akkor meg kell hatalmaznod arra is külön, hogy az 1%-os rendelkező nyilatkozatodat is beküldhesse!

Fontos! Ha már beküldted az adóbevallásod, de nem rendelkeztél az 1%-ról, vagy nem adtad le a munkahelyeden a rendelkező nyilatkozatot (mert ott nem akartad), vagy egyszerűsített bevallást adtál le, vagy a NAV készítette el a bevallásodat, akkor a következőket kell tenned: 

Kérünk nyomtasd ki a letölthető nyilatkozatot, vágd le a lenti nyilatkozatot, töltsd ki az adataiddal értelemszerűen, majd tedd be egy lezárt borítékba. Fontos!!! A borítékra rá kell írnod a SAJÁT adóazonosító jeledet, és írd alá a „ragasztáson átnyúlóan”. Ha ezzel megvagy, akkor tedd bele egy másik borítékba és add postára a bejelentett lakóhelyeden illetékes NAV címére legkésőbb MÁJUS 20-ig.

Megosztás