Barion Pixel TASZ | Elindulnak választási jogi műhelyeink – jelentkezz, és elmegyünk hozzád is!

Elindulnak választási jogi műhelyeink - jelentkezz, és elmegyünk hozzád is!

2024-ben két országos választásra is sor kerül: júniusban országszerte helyi önkormányzati képviselőket és polgármestereket, illetve nemzetiségi önkormányzati képviselőket, valamint európai parlamenti képviselőket is választunk.

A TASZ ismét útnak indítja választási jogi programját, melynek hosszú évek óta szerves részét képezik a műhelyek. Ezeken az eseményeken a választás és a kampány jogi szabályozásáról, a szavazatszámlálásról, a választási visszaélések elleni fellépésről és a polgárok számára rendelkezésre álló, a közéletben történő részvételt elősegítő eszközökről hallhatnak az érdeklődők, interaktív módon, szakértő jogászoktól.

Szeretnénk, hogy a téma iránt érdeklődők közül minél többen vehessenek részt hasonló eseményen. Éppen ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy te magad hívhasd el szakértőinket közösségedbe, legyetek akár érdeklődő polgárok, aktivitsák, vagy a választáson indulást fontolgatók. Jelölteknek és jelölő szervezeteknek is nyitva állnak az eseményeink a TASZ és a politikai pártok oldalon leírtakkal összhangban. Fontos tudnod, hogy az átlátható működésünk záloga, hogy minden olyan együttműködésről beszámoljunk, ami a közhatalomba törekvőkkel valósul meg, így akkor is fel kell tüntetnünk az együttműködés tényét, ha nem párt színeiben indulsz.

Kapacitásainktól függően igyekszünk a lehető legtöbb kérésnek eleget tenni, és hozzád is eljutni.

Jelentkezz – röviden bemutatva a célokat, közösséged – a valasztas@tasz.hu oldalon és mi megszervezzük a műhelyfoglalkozást.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.