Barion Pixel TASZ | Kiadták. Nem adták. Kiadják?

Kiadták. Nem adták. Kiadják?

A Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokú ítéletében kimondta, hogy fővárosi önkormányzatnak ki kell adnia az újságíró által kért szerződéseket.

16x9

 

A Magyar Hírlap újságírója korábban a BKV és a fővárosi önkormányzat ellen azért indított pert a TASZ jogsegélyszolgálata segítségével, mert az alperesek egy-egy ügyben megtagadták az újságíró által kért szerződések kiadását. A pertársaság okán egyesített eljárásban a BKV az első tárgyalás után kiadta a szerződéseket, ezért ellene közös megegyezéssel a per megszűnt.

A mai napon a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokú ítéletében kimondta, hogy az elsőrendű alperes fővárosi önkormányzatnak ki kell adnia a fővárosi önkormányzat szervezeti egységei, továbbá a fővárosi önkormányzat 100 százalékos, vagy többségi tulajdonában álló gazdasági társaságok által 2005-ben, 2006-ban és 2007-ben a Capital Group cégcsoporthoz tartozó cégekkel, és a Double Decker PR ügynökséggel kötött valamennyi szerződést.

Kérjük, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel segítse elő, hogy a nyilvánosság a bíróság döntéséről tudomást szerezhessen. Ha az üggyel kapcsolatban kérdései vannak, kérjük hívja a TASZ-t, a 209-0046-os telefonszámon.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.