Barion Pixel TASZ | Konferencia a titoktörvényről

Konferencia a titoktörvényről

Tisztelettel meghívjuk Önt a Társaság a Szabadságjogokért és a Közép-európai Egyetem Média és Kommunikáció Kutatóközpont szervezésében nyilvános beszélgetésre, amelyen az Adatvédelmi Biztos Hivatalának képviselője, a Miniszterelnöki Hivatal és civil szervezetek képviselői vitatnak meg a minősített adatok védelmével kapcsolatos jogi kérdéseket.

A nyitó előadást Haraszti Miklós az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) média-biztosa tartja, előadásában a magyar államtitok szabályozást veti össze nemzetközi tendenciákkal.

A konferencián két szekció lesz:

A sajtó és az államtitkok szekció moderátora Kenedi János (Nyilvánosság Klub) lesz, a vita résztvevői: Dr. Kerekes Zsuzsa (Adatvédelmi Biztos Hivatala), a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodájának képviselője, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium képviselője, Molnár Péter (CEU Médiaközpont), Bayer Judit (Sajtószabadság Központ), Földes Ádám (Társaság A Szabadságjogokért)

Titokkörök (és garanciák) szekció moderátora Majtényi László (Eötvös Károly Intézet) lesz, a vita résztvevői Dr. Kerekes Zsuzsa (Adatvédelmi Biztos Hivatala), a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodájának képviselője, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium képviselője, Várady Tibor (Védegylet), Schiffer András (Társaság A Szabadságjogokért).

A konferencia időpontja: 2007. június 29. péntek, reggel 10-től 14 óráig

A konferencia helyszíne: Közép-európai Egyetem, Popper terem (1051 Budapest, Nádor u. 9.)

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.