Barion Pixel TASZ | Köszönjük az 1%-os felajánlásokat!

Köszönjük az 1%-os felajánlásokat!

A NAV előzetes tájékoztatása szerint az adófizetők idén 5,8 millió forint körüli összeget ajánlottak fel szervezetünknek.

A teljes összeget idén is, mint korábban minden évben, jogsegélyszolgálatunk fenntartására költjük. Jogsegélyszolgálatunk évente közel 1500 ügyfélnek nyújt ingyenes jogi tanácsot, és számos esetben a TASZ ügyvédei jogi képviseletet is nyújtanak: védelmet a büntetőeljárásban, beadványok megírását a hatóságok részére, képviseletet a bíróságokon. Ügyfeleink között akadnak újságírók, akik közérdekű adatok hozzáféréséhez kérnek jogi segítséget, vannak olyanok, akik csak egy jogi helyzetet szeretnének világosabban látni és megérteni, de sok esetben keresnek fel bennünket súlyos alapjogsértések áldozatai is.

Az Önök felajánlása lehetővé teszi, hogy ingyenes jogsegélyszolgálatunk továbbra is elérhető legyen olyan ügyfeleink számára, akiknek sok esetben a TASZ az utolsó reménye, mert a szabadság nem tudja megvédeni önmagát!

Köszönjük felajánlásaikat és szervezetünk iránti bizalmukat!

 A TASZ jogsegélyszolgálatáról bővebben olvashat itt, ha szeretne a TASZ tevékenységeiről többet tudni, látogassa meg honlapunkat a www.tasz.hu címen, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövessen minket a Facebookon.

A TASZ nem pályázik magyar állami forrásokra és nem is fogad el támogatást a magyar államtól, így az Önök támogatása kiemelkedően fontos szervezetünk számára. Amennyiben szeretné tevékenységünket támogatni, kérjük, látogasson el a http://tasz.hu/tamogatas oldalra.

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.