Barion Pixel TASZ | TASZ-estek a Kolorban

TASZ-estek a Kolorban

A TASZ programvezetői szeptembertől minden hónap utolsó csütörtökén változatos előadásokkal várnak titeket a Kolorban, hogy közelebb hozzák munkájukat, céljaikat és a jogvédelem aktuális kihívásait. Nézzétek meg az első est előadásait!

16x9

A Józsefvárosban a 2000-es évek elején nyílt drogfogyasztói szcéna alakult ki, annak minden negatív velejárójával együtt: illegális belövőszobák az elhagyott épületekben, drogszemét az utcán, túladagolások, növekvő hepatitis C fertőzések a drogfogyasztók körében. Ezeknek a problémáknak a kezelésére Nyugat-Európában már bevált módszereket dolgoztak ki, ezek a módszerek azonban még mindig ellenállást váltanak ki Magyarországon. A TASZ kampánya, a Szoba a Nyolcban arra törekszik, hogy megismertesse és népszerűsítse ezeket a módszereket a fővárosiak körében, ennek tapasztalatairól számol be az előadás. 

www.szobaanyolcban.org

 

Hogyan károsít meg a fővárosi döntéshozatal új módja Téged személyesen, és mit tehetsz ellene? Kiderül az előadás mellett egy rövid játékból, amelyben a TÁP Színház színészeivel Te is átélheted a jogsértő döntéshozatal következményeit.
 

Legközelebb pedig október 30-án találkozhatsz velünk a Kolorban, 19 órától!

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.