Egyenlő. Bátor. Szabad.

Minden lehetséges eszközzel segítjük azokat a bátor polgárokat, akik kiállnak egy egyenlőbb és szabadabb országért. Egyenlő. Bátor. Szabad. Mi egy ilyen országért dolgozunk. Az elmúlt több mint 25 évben, mióta létezik a TASZ, talán sosem volt még ennyire fontos, hogy kiálljunk magunkért és egymásért, hiszen bátorság nélkül nincs szabadság.

Egyenlő.

Egyenlőségprojektünk olyan országért dolgozik, ahol az élet nem dől el a születés pillanatában, hanem érvényesül a joga annak is, aki magától nem tud fellépni az igazságtalanság ellen.

Bátor.

Politikai Szabadságjogi Projektünk célja, hogy a hatalom működése bárki számára átlátható, illetve szabadon bírálható legyen, és a polgárok beleszólhassanak az őket érintő fontos döntésekbe.

Szabad.

Magánszféraprojektünk azzal foglalkozik, hogy szabadon hozhassunk döntéseket az életünkről, és az állam csak ott avatkozzon be, ahol feltétlenül szükség van rá.

 • 3000

  esetben nyújtottunk ingyenes jogsegélyt a koronavírussal kapcsolatban

 • 170

  ügyünk van jelenleg a bíróságon, mivel a járványhelyzettől független témáinkkal továbbra is foglalkozunk

 • 35

  témában készülnek és frissülnek kisokosaink a veszélyhezettel kapcsolatban

 • 259

  alkalommal szerepelt álláspontunk a jogi változásokról a sajtóban március 1. óta

Ismerd meg ügyeinket és csatlakozz hozzánk, küzdjünk együtt egy szabadabb Magyarországért!

Te egy olyan országról álmodsz, ahol békesség van, szolidaritás, egyenlőség, tudás, fejlődés. Ügyfeleink arról, hogy az állam nem támadja őket jogtalanul, vagy hagyja magára a nehéz helyzetekben.

Mi azért dolgozunk, hogy mindannyiunk álma teljesülhessen, hogy ez ország ne csak álom legyen. Te álmodsz, veled változtatunk!