Barion Pixel TASZ | Meghívó a TASZ közgyűlésére – 2022

Meghívó a TASZ közgyűlésére

Kedves TASZ tagok!

Ezúton meghívunk a Társaság a Szabadságjogokért közgyűlésére.

A közgyűlés időpontja: 2022. május 25. (szerda) 17.00 óra. Előreláthatólag az időtartam 1 óra.

A közgyűlés helyszíne: TASZ iroda, Budapest 1136 Tátra utca 15/b. 2. emelet, a lépcsővel szemben. Az Alapszabállyal összhangban a közgyűléshez elektronikus hírközlő eszköz útján is lehet csatlakozni. Ehhez a linket és egyéb tudni valókat küldjük:

Videohívás linkje: https://meet.google.com/ksz-bpxt-mws
Vagy hívja ezt a számot: ‪(HU) +36 21 262 4426 PIN-kód: ‪178 171 430#
További telefonszámok: https://tel.meet/ksz-bpxt-mws?pin=4098902715483

A közgyűlés határozatképes, ha azon a tagoknak több, mint a fele jelen van.

Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, úgy megismételt közgyűlésre kerül sor. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja: 2022. május 25. (szerda) 17.15 óra

Ezúton felhívjuk a tagok figyelmét, hogy a megismételt közgyűlés a fenti napirend mellett a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.

A tagok egymásnak a közgyűlés során történő döntéshozatalban való részvételre meghatalmazást adhatnak: egy tag számára egy meghatalmazás adható, illetve nem hatalmazhatóak meg az elnökség tagjai. Ha a meghatalmazást nem személyesen hozzátok magatokkal, akkor azt akkor tudjuk figyelembe venni, ha a közgyűlés kezdete előtt megérkeznek eredeti aláírással a TASZ irodájának címére (1136 Budapest Tátra utca 15/b.). A meghatalmazáshoz mintát csatolunk. Szívesen segítünk a meghatalmazások elkészítésében és célba juttatásában. Kérlek, hogy ez ügyben a tasz@tasz.hu-t mindenképpen másoljátok rá a leveleitekre.

Felhívjuk a tagok figyelmét arra, hogy az Alapszabály szerint annak a tagság megszüntetéséről dönthet a közgyűlés, ha a tag két egymást követő közgyűlésen nem vesz részt és a köztes időben sem lép a szervezettel kapcsolatba. Ezért kérünk titeket, hogy jelezzétek számunkra a részvételi szándékotokat akkor is, ha nem tudtok részt venni.

Javasolt napirendi pontok:

1. Jegyzőkönyvezető, jegyzőkönyvhitelesítők megválasztása.

2. A TASZ 2021. évi beszámolójának, közhasznúsági mellékletének elfogadása (éves beszámoló és közhasznúsági mellékeklet, éves beszámoló kiegészítő melléklete, könyvvizsgálói jelentés tervezete, szöveges beszámoló);

3. A TASZ választott könyvvizsgálójának megválasztása; Javaslat: 2022. évben is folytatnák a munkát, a 2020. és 2021. év könyvvizsgálatát végző Vaszkóné Szolga Zsuzsannával.

4. A TASZ 2022. évi költségvetésének elfogadása (költségvetés 2022);

5. Az SzMSz 3.2.1 alapján a legutóbbi közgyűlés óta tartott igazgatói beszámolók (két beszámoló, az elnökség határozatot nem hozott).

6. Szeretnénk a tagság véleményét megismerni az egyesülettel való kapcsolatról. Szeretnénk, ha a tagjaink megfelelő mennyiségű információt és rálátást kapnának. Ez azért is fontos, hogy a tagok aktivitását fenntartsuk, ami az egyesület megfelelő működéséhez elengedhetetlen.

A beérkezett válaszokat összesítjük a közgyűlésre.

7. Egyéb

Üdvözlettel:

Földes Ádám
a TASZ Elnökségének vezetője

Feliratkozás a várólistára Értesíteni fogunk, amikor a termék újra elérhető lesz. Kérjük add meg az emailcímedet.